LET OP! NIEUWE DATUM! ZATERDAG 26 SEPTEMBER

06 Mei 2020
LET OP! NIEUWE DATUM! ZATERDAG 26 SEPTEMBER

LET OP! NIEUWE DATUM! Wegens de Corona maatregelen heeft er een behoorlijke verschuiving plaats gevonden in de 402 Automotive kalender. Om zowel voor de deelnemers als voor de bezoekers een top dag vol supercars te kunnen organiseren is er een nieuwe datum gekozen voor SUPERFAST!

Geniet ZATERDAG 26 SEPTEMBER van een splinternieuw supercar en hypercar event met dragracing op Breda International Airport!

Op zaterdag 26 september kunnen supercar eigenaren en liefhebbers hun hart ophalen op Breda International Airport. Dan is het tijd voor het splinternieuwe event SuperFast. Honderden supercars, hypercars en exclusieve auto’s betreden dan het vliegveld in West Brabant. Op de mooie landingsbaan en taxibanen kun je genieten van dragraces en andere sportieve activiteiten, aangevuld met shops, stands, lifestyle en nog veel meer. SuperFast is een co-productie van 402 Automotive en StreetGasm.

Wil je met je eigen supercar deelnemen aan het evenement meldt je dan aan via de site! Wordt je auto goedgekeurd dan kan je kiezen uit de onderstaande deelname mogelijkheden. Zo kan je al deelnemen vanaf €25,- per auto! Naast reguliere entreetickets zijn er , voor de deelnemers, ook VIP tickets beschikbaar. 

TICKETS MET KORTING
Wees slim en bestel nog snel jouw Early Bird tickets online met de extra grote korting van maar liefst €10,-! Tickets voor €20,- i.p.v. €30,- aan de kassa! OP=OP! 

TICKETS

*Gekochte tickets blijven altijd geldig!

Geniet tijdens SuperFast van:
- Supercar dragraces
- Supercar paddock
- Shops & Stands
- Private Night
- Supercar marketplace
- Best of SuperFast
- Hypercar display
- Charity ride
En meer...

► Tickets met korting: https://bit.ly/2u3lvJx
► Aanmelden programma onderdelen: https://bit.ly/3bev09s

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER