Superfast naar 2022

30 Augustus 2021
Superfast naar 2022

Het is inmiddels een Wild West aan het worden op evenementengebied. Wat wel en wat niet mag; er is geen touw aan vast te knopen. Duidelijk is dat er op permanente evenementenlocaties in oktober georganiseerd mag worden, omdat deze beschikken over doorlopende vergunningen. Op locaties zoals vliegvelden ben je afhankelijk van de plaatselijke besluitvorming. Op 17 oktober staat SuperFast gepland op Breda International Airport in de gemeente Halderberge. We hebben vorige week te horen gekregen, dat men pas in de 2e helft van september een besluit gaat nemen over de vergunning.
Dat betekent dat slechts een maand voor het evenement duidelijkheid gaat komen of en op welke manier het evenement kan plaats vinden. Sommige evenementen kunnen nu volgens het doorstroom principe worden georganiseerd. Dit vinden we niet geschikt om om voor SuperFast in te zetten, gezien de risico’s van opeenhopingen door de super- en hypercars en bekende coureurs en influencers. Als een seated evenement kan ook niet, omdat we niet voldoende tijd hebben om tribunes op- en af te bouwen, omdat het vliegveld kort ervoor en erna operationeel moet zijn.

Gezien de voorbereidingen en de kosten die moeten maken vinden we het niet verantwoord om het evenement verder in productie te nemen en tickets te blijven verkopen.
We gaan liever het evenement in 2022 organiseren met een goede voorbereidingstijd én volgens het oude normaal.

We hopen op jouw begrip. De ticketkopers hebben inmiddels een bericht ontvangen met informatie over de gekochte tickets.

Tickets
FOLLOW US:

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER