Home blokken

 • NEW!SUPERCAR DRAGRACES

  SuperFast wordt het dikste evenement voor supercar en hypercar fans en eigenaren van Nederland en ver daarbuiten, want Breda International Airport is de gedroomde locatie: een bijzondere mooie en lange landingsbaan van bijna 1 kilometer met twee taxibanen als retourroad. Je zit dicht op de actie en kunt de honderden supercars met elkaar de strijd zien aangaan op de officiële kwartmijl: 402 meter!

   

 • NEW!SUPERCAR SHOWPADDOCKS

  Niet alleen komen de meeste exclusieve auto’s in actie op de landingsbaan. Je kunt ze ook van dichtbij bewonderen op de diverse showpaddocks op Breda International Airport. Je kunt je vergapen aan de tientallen exclusieve auto’s en supercars, van Bugatti Chiron tot Audi RS6 en van Lamborghini Aventador SVJ tot Koenigsegg Agera.

   

 • NEW!SHOPS & STANDS

  Diverse aanbieders van exclusieve auto’s presenteren hier hun paradepaardjes. Het mooiste van het mooiste verdient een plaats op de vele stands bij de hangars. Maar ook tref je verschillende aanbieders van detailing producten, verzekeringen en de nieuwste gadgets.

 • NEW!SUPERCAR EXPERIENCE

  Altijd al eens willen meerijden met een supercar of droom je al jaren om zelf eens plaats achter het stuur te nemen? Dat kan tijdens de Super Car Experience. Bij de entree van het vliegveld staan diverse supercars opgesteld, van Lamborghini tot McLaren en van Ferrari tot Nissan GTR. 

   

 • NEW!LIFESTYLE

  Het is niet alleen auto’s, waar het om draait tijdens SuperFast. Ook fashion en lifestyle maken onderdeel uit van het concept van SuperFast. 

   

 • NEW!SUPERCAR MARKETPLACE

  Tijdens SuperFast kun je niet alleen supercars bewonderen maar ook is er een Marketplace waar van diverse aanbieders exclusieve auto's en supercars te koop worden aangeboden. Zoek jij een Audi RS6 of een Lamborghini Huracan, neem dan een kijkje op dit deel van de paddock en misschien vind je de auto die je al een tijdje zoekt.

 • NEW!BEST OF SUPERFAST

  Met jouw supercar kun je meestrijden voor de titel "Best of SuperFast", een unieke en originele verkiezing voor de mooiste auto van het evenement. Het aanwezige publiek kiest via een online tool de mooiste supercar in diverse categoriëen, zoals Hypercar, Supercar, Performance Car e.d. De uitslag wordt rond 16u bekend gemaakt op de mainstage.

 • NEW!HYPERCAR DISPLAY

  Het hoogtepunt van SuperFast wordt ongetwijfeld de Hypercar Display. De meest exclusieve hypercars en supercars stelllen zich op op de airstrip voor hét fotomoment van de dag. Dit onderdeel zal plaatsvinden rond 15u.

 • NEW!VIP LOUNGE

  De VIP Lounge wordt het kloppende hart van SuperFast. Hier komen de eigenaren van de dikste bolides bij elkaar voor een hapje en drankje, een netwerkmoment. maar ook voor een meet and greet met de diverse influencers, DJ's en artiesten die je op SuperFast kunt aantreffen. Deze Lounge is te vinden in een van de recent gebouwde hangars op Breda International Airport.

 • Tickets
  FOLLOW US:

  Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
  ACCEPTEER